torstai 6. tammikuuta 2011

Kevät mustissa

Ballerinat/Vagabond, Nilkkurit/Ten Points, Mekko/Filippa K, Jakku/Filippa K
Pikkuhiljaa ajatukset alkaa olla tulevassa keväässä. En usko vaatekaapin uusimiseen joka kevät ja syksy mutta jotain uutta vaatekaappiin tulee varmasti hankittua. Tarvitsen uuden jakun edellisen mentyä pieneksi, olen haaveillut kovasti Filipan yksilöstä, vaikuttaa todella laadukkaalta ja mallikin vastaa sitä mitä olen ajatellut omassa päässäni. Monet halpisjakut ovat usein väärän mallisia, puhumattakaan materiaalin heikkoudesta.

Myös ne mustat ballerinat pitää uusia kun edelliset hajosivat alle kolmessa kuukaudessa, Vagabondin ois muuten kivat mutta en oikein tiedä noista ruseteista. Onneksi valikoimaa tulee lisää kesän lähestyessä (kyllä se tulee). Päätin myös että jos nuo Ten Pointsin nilkkurit tulevat jossain  välissä vastaan niin hankin ne, siis jos ne on hyvät jalassa toki. 

Sellainen luottomekko ois tarpeessa myös, sellainen joka kävis sekä juhlaan että arkeenkin.Filipan mekko yllä olis superihana mutta taidan tyytyä silti johonkin edullisempaan yksilöön, aina saa haaveilla. Enkä pistä pahakseni jos tielleni osuu täydellisen vaaleat pillifarkut, sellaiset menin viime kesänä kuluttamaan puhki. Talven ajan olen ollut farkkulegginstyttö mutta kevättä myöten myös farkut tulevat varmasti eksymään taas jalkaan. Sen täydellisen trenssin hankkimisen taidan lykätä ensi vuodelle, siihen täytyy laittaa sitten kerralla sen verran rahaa että tämä kevät mennään vielä sillä viime vuoden takilla joka valitettavasti on mennyt vuorestaan rikki, taidan todellakin käyttää nykyään lempivaatteeni puhki : D

Kuvat: kengät: Heppo, muut: Filippa K

4 kommenttia:

 1. Kiva setti, kelpais mullekkin. Käytän aika Filippan mustat farkut putki ja muutenkin lempivaatteeni loppuun, en jaksa enää kikkailla ja pysyn melko perus jutuissa joita terästän asuisteilla. Satsaan mielelläni laatuun.

  VastaaPoista
 2. Niimpä, nyt kun on vihdoin aika lailla perillä siitä mikä itselle sopii ja mikä ei niin voi vihdoin jo panostaa vähän enemmänkin ja laadukkaampaan vaikka opiskelijabudjetilla elelläänkin : )

  VastaaPoista
 3. Mulla on tuo tai ainakin malliltaan todella paljon samalta näyttävä Filippan jakku ja se on kyllä oikeasti tosi hyvä. InWearilla on aika kivoja jokalähtöön-mekkoja.

  VastaaPoista
 4. K: Joo Inwearin olenkin unohtanut täysin, täytyypä käydä katsastamassa valikoimat tässä kun kevään jutut tulee kauppoihin : )

  VastaaPoista