maanantai 31. tammikuuta 2011

Hyvää seuraa

Perjantaina alkoi viikon kestävä "joulu"loma, sitten takaisin kouluun. Kaksi kuukautta kestänyt työharjoittelu on siis ohi ja vähän tyhjä fiilis. Pian pitäisi päättää suuntautumisala, kiinnostaako työ huonekaluliikkeessä vai vaihdanko johonkin ihan muuhun? Viimeiseksi työpäiväksi leivoin työkamuille suklaacookieseja. Hyvin menivät kaupaksi, eikä ihme, nämä cookiet nyt vain ovat aivan älyttömän mahtavia. Suosittelen. Tein niitä sen verran reippaasti että niitä riitti myös illan vaatteidenvaihtokemuihin. Ilta oli oikein onnistunut, tein myös ginger alea ja kaveri toi vielä juustosarvia. Onnistuneiden vaatevaihtokauppojen päätteeksi katsottiin vielä leffaa eli sellainen rauhallinen ilta vaihteeksi.

Launtaina vietin vanhempieni luona kokaten paellaa ja iltapalaksi hampurilaisia. Hampurilaisista en valitettavasti muistanut ottaa kuvaa mutta söpöjä ja hyviä ne oli. Hampurilaiset kannattaa ehdottomasti tehdä alusta asti itse jos aikaa ja pinnaa riittää, voittaa pikahampurilaiset kyllä sata-nolla.


Tänään ja huomenna jännitetään yhden asunnon kohtaloa. Me halutaan se niin kovasti että ollaan valmiita irtisanomaan nykyinen ja mahdollisen pettymyksen tullessa asutaan sitten taivasalla maaliskuu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti