keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Harmaa varpunen

1. Muuto E27 2. Pussilakanasetti H&M 3. Lines and arrows-tyyny, Etsy 4. Sinkkiarkku Peroba 5. Soul Bird Sanna Annukka 6. Lampaantalja Asko 7. Random Light Moooi
Makuuhuonekuva: Pure Boheme
Makuuhuoneen muutos on parhaillaan menossa. Haimme viikonloppuna vanhempieni luota isomman sängyn ja siihen on jo suunnitteilla uusi sängynpääty ja jalat  ovat pintakäsiteltävänä. 

Makkarin uudeksi pääväriksi tulee harmaan eri sävyt yhdistettynä mustaan ja puuhun. 

Valaisimestahan olenkin jo aiemmin huokaillut täällä, jotain kirkkaampaa valoa sinne tarvittaisiin. Ehkä päädyn siihen riisipaperivalaisimeen.

H&M:ltä tilasin jouluksi nuo harmaat lakanat, meillä on samanlaiset tyynyliinat jo joihin olen ollut oikein tyytyväinen joten uskalsin tilata koko setin. Lampaantaljoja meillä ei ole mutta kaksi paimentolaismattoa meiltä löytyy joihin olen oikein tyytyväinen. Mikäs olisi ihanampaa kuin ensitöikseen aamulla upottaa jalkansa pehmeään villamattoon? 

Olen melko minimalismin ystävä mutta joitakin koriste-esineitä täytyy aina olla. Soul Birdien tilalta minulta löytyy yöpöydältä lasinen pöllö ja interrail-matkalta mukana haalittu korurasia.  

Peroban sinkkiarkkuihin taas olisi kiva jemmata juttuja joita ei halua pitää näkyvillä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti