torstai 27. helmikuuta 2014

Rapukeitto

Viimeisinä päivinä ennen palkkapäivää on hyvä tyhjentää kaapin jämiä. Pakkasesta löytyi katkarapuja, kuivakaapista nuudeleita ja misokeittojauhetta ja jääkaapista curry- ja sitruunaruohotahnaa. Näistä syntyi mausteinen katkarapunuudelikeitto. Kuvan oton jälkeen heitin sekaan muuten vielä seesaminsiemeniä, oli hyvää.


Mausteinen katkarapunuudelikeitto

Nuudeleita
Katkarapuja
Misokeittojauhetta
Currytahnaa
Sitruunaruohotahnaa
Norilevähiutaleita
Chiliä
Valkosipulia
Seesamsiemenöljyä
Kookosöljyä
Seesaminsiemeniä

Keitä nuudelit misokeittojauheen kera kypsiksi. Kuullota valkosipulia, chiliä ja inkivääriä hetki kookosöljyssä. Lisää teelusikalliset kumpaakin tahnaa sekaan. Lisää sulaneet katkaravut ja kypsennä hetki. Kaada katkaravut liemen sekaan ja sekoita. Kaada lautaselle ja tipottele pari tippaa seesamsiemenöljyä ja ripottele norilevähiutaleita ja seesaminsiemeniä vielä päälle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti