maanantai 19. marraskuuta 2012

Possupata

Mies toi eilen kauppareissulta edullista possua. Luineen ja rasvoineen. Toivoi jotain hyvää. Aamulla paloittelin possun ja keitin luista porkkanan ja sipulin kera liemen (reilusti suolaa, pippuria ja laakerinlehtiä myös). Läskin paistoin pannulla ja heitin sekaan lihapalat, pikkusen chorizomakkaraa ja lehtikaalia. Nopea ruskistus ja liemen kera pataan, ne keitetyt porkkanat ja sipulit myös. Ainiin ja vähän jotain tulisuutta voi lisätä, itse heitin sekaan chipotleja jotka oli jäänyt jääkaappiin viime tortillakesteiltä. Tavallinen chilikin voisi olla hyvä. Luut kannattaa heittää kans pataan, ne tuo vaan makua ja niistä irtoava liha on ihanaa. Laitoin uunin sadalle asteelle ja lähdin lounaalle kaverin kans, kotona ootti parin tunnin päästä pala taivasta. Me syötiin tätä lohkopottujen kera, riisikin voisi sopia.

1 kommentti: