torstai 19. huhtikuuta 2012

Hullujen päivien satoa

Hullujen päivien suosikkiosasto on ehdottomasti siivousosaston lisäksi Herkku. Eilen hamstrasin juustoja, tänään ostoskoriin sukelsi yllättäen kokonainen broileri. Ihan ekaa kertaa tätä kokkailin ja onnistui ihan yli odostusten! 

Kokonainen broileri
luomuvalkosipulia
salviaa
oliiviöljyä
voita
sormisuolaa
pippuria
luomusitruuna
valkoviiniä

Sulata voi, sekoita mukaan pippuri, salvia ja oliiviöljy. Sivele voisula broilerin päälle ja nahan sisään. Tunge sulaa myös broilerin sisälle, sitruunan ja valkosipulien kera. Hiero nahkaan vielä reilusti sormisuolaa. Ruskista nahka pannulla ja laita broileri sen jälkeen voideltuun uunivuokaan. Uuni kahteensataan ja broileri sinne muhimaan valkkarin kera. Valmista oli vähän yli tunnin päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti