perjantai 7. tammikuuta 2011

What's your dream?

Jennin blogista löysin tällaisen kivan haasteen:
Tee kollaasi vuoden 2011 unelmistasi. Kokoa kollaasiin unelmiasi kuvaavia kuvia. Unelmat voivat olla mitä tahansa, mitä vain haluat unelmakollaasiin laittaa.

Mun haavevuoteen kuuluu paljon hyvinvointia, olis mahtavaa saada kunto vihdoin paremmaksi. Odotan jo innolla lenkkikelejä. Pilatestunnit täytyy valitettavasti tänä keväänä jättää väliin koska jostain kumman syystä tunnit on siirretty keskiviikkoaamuihin. No, täytyy itse alkaa kotona tekemään näitä liikkeitä. Tänä kevänä tulee sitten entiseen tapaan käytyä pumpissa, lenkillä ja ehkä sunnuntai-iltaisin syvävenyttelyssä. 

Vuoden päästä haluaisin viettää uudenvuoden ja syntymäpäivän Berliinissä erään kivan jutun tiimoilta, viime uusivuosikin oli oikein ihana mutta tuntui silti jopa vähän tavalliseslta viikonlopulta.

Vihersmoothiet ja muut olen jo ottanut päivittäiseen käyttöön viime vuonna, nykyään vihanneksia tulee luultavasti syötyä se suositeltu puoli kiloa päivässä. Myös kasvisruokapäivien määrää ollaan tässä taloudessa kasvatettu. Lihasta ei aiota kokonaan luopua missään vaiheessa mutta lihasta pyritään valitsemaan luomua silloin tällöin. Tänä vuonna sen määrää voitaisiin jo nostaa. 

Haaveilen luonnollisesti myös kesästä ja helteistä, piknikeistä ja skumppapulloista. 

Uusi asunto olisi myös niiden tärkeimpien juttujen listalla, uuden asunnon tärkeimpiä juttuja on ehdottomasti hyvä keittiö. Myös ikiomaan asuntoon säästäminen on haaveena tälle vuodelle.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti