tiistai 26. huhtikuuta 2011

Yrjö Kukkapuro

Kuvat: Avarte

Aikoinaan kun aloitin opiskelemaan sisustusalaa, eivät suomalaiset muotoilijat puhutelleet minua paljoakaan. Nykyään sisustaisin mielelläni Kukkapurolla tai Aallolla. Sirkus-työtuolia olenkin jo huutonetistä katsellut. Tykkään sen simppelistä ulkomuodosta eikä ergonominen muotoilukaan pahasta ole. Perinteiset työtuolit eivät miellytä sillä työpisteemme on olohuoneessa ja sen vuoksi kokoajan näkyvillä mutta ei viitsisi löhötuoliakaan hankkia sillä tietokoneella tulee välillä istuttua pitkiäkin tunteja. Martelan Kilta-tuolikin on ollut mielessä työtuoliksi. 

Muita kivoja Kukkapuron juttuja on ehdottomasti Ateljee-sohvat, mieluiten sellaisina vanhoina ja kuluneina mutta myös tuo alarivin Pressutuoli ois jännä.

1 kommentti:

  1. Hei,
    myytävänä tarjouksen perusteella olisi Kukkapuron Ateljee 3-istuttava sohva ja yksi sarjan nojatuoli. Runko luultavasti ruusupuuta ja verhoilu alkuperäinen tiheä vihreä sametti, joka haalistunut ajan saatossa valon vaikutuksesta. Remmit hyväkuntoiset (uusittu alkuperäistuotteilla pari vuotta sitten).

    VastaaPoista