Chorizo-ruusukaalipasta
Spaghettia
Chorizoa
Ruusukaalia
Valkosipulia
Vaaleata kuivahtanutta leipääKirsikkatomaatteja
Vuohenjuustoa
Parmesaania
Mustapippuria
Suolaa
Laita pastavesi kiehumaan. Lisää siihen hiukan suolaa, mutta varovasti sillä chorizo on todella suolaista. Laita spaghetit kiehuvaan veteen.
Pilko ruusukaali ensin halki, poista sitten kova kanta ja leikkaa vielä kahtia. Eli yksi pala on 1/4-osa ruusukaalista. Pilko chorizo ja valkosipulit. Paista chorizot, ruusukaalit ja valkosipulit öljyssä kevyesti. Lisää pannulle leivän palasia kunnes niissä on kaunis ruskea sävy. Lisää lopuksi pannulle pari kirsikkatomaattia ja paahda niitä hetki. Mausta mustapippurilla.
Kasaa al dentet spaghetit, chorizo-ruusukaaliseos ja leivät lautaselle. Lisää vuohenjuustoa ja parmesaania.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti